Dekaler kan vara små som ett frimärke eller folier som är stora nog att täcka en vägg. Oavsett vilken storlek på folie du väljer så är PrintEasy rätt kontakt för dig.

De vanligaste dekalerna kan delas upp i 2 varianter. Dekaler med eller utan laminat. Laminat är en tunn genomskinlig, matt eller blank plastfolie som läggs över trycket på den printade folien. Laminatet gör folien extra slittålig och beständig mot UV-ljus. Ska dekalerna sitta inomhus behövs oftast inget laminat men ska de sitta utomhus mår de mycket bättre av ett extra skydd.

Stora upplagor får vi fram snabbt.

Vi gör de flesta sorters dekaler. T ex starkhäftande, flyttbara, neon, efterlysande, metallic, transparenta och dekaler med motivet på klistersidan. Vi gör även statiska dekaler helt utan klister. Passar perfekt om kunden själv vill montera och ha möjlighet att flytta budskapet flera gånger.

Printad folie kan täcka hela väggar eller t.o.m. fasader. Frostad folie används framför allt till fönsterdekor eller som insynsskydd. Det är också möjligt att printa färg på den frostade folien för att skapa ytterligare effekter.

Miljö | Dekaler & Folie

PVC-fria folier använder vi idag till många inomhusapplikationer där väder- och UV-beständighet inte är ett krav. I första hand gäller det små dekaler. Vi är mycket angelägna om att också börja använda PVC-fria folier för större utomhusjobb så fort utbud, kvalité och pris är tillräckligt bra. Utvecklingen går snabbt och vi följer den med stort intresse