Branscherfarenhet sedan 1988 i kombination med ständig utveckling och förbättring gör PrintEasy till en seriös och stark partner för alla. Stora företag, små företag och privatpersoner.

PrintEasy är ett litet bolag. Dra nytta av det! Att vi är små gör oss oerhört lyhörda, flexibla och angelägna att lösa problem snabbt. Många av våra kunder säger att de uppskattar just det, i kombination med vår pålitlighet.

Vi njuter av att förbättra och effektivisera redan smarta arbetsflöden. Det gör oss många gånger lika – eller ibland faktiskt än mer – effektiva än större aktörer inom branschen.

Att ha miljön i fokus är en självklarhet och vi strävar alltid efter att hitta gröna alternativ. Äkta förändring är det vi tror krävs för en hållbar framtid.

Den största delen av produktionen görs i huset och maskinparken består av storformatsprinter, skär- och fräsbord, monteringsbord, frigolitskärare och UV-printer. För de produkter som inte görs i huset har vi täta och väl fungerande samarbeten med etablerade leverantörer. När vi inte själva räcker till samarbetar vi med andra rutinerade yrkesproffs. För oss är detaljer av yttersta vikt. ”En fuskare vinner aldrig – En vinnare fuskar aldrig”.

Företaget drivs i första hand av mig, Martin Bauer. Grafisk produktion och reklam har jag jobbat med sedan 1988. Dels som originalare med mycket layoutjobb vid datorn och dels som maskinoperatör/montör av printad och skuren folie för skyltar och bildekor etc. Min fru Marie är anställd och hjälper till vid behov. Assistenten Siri är ovärderlig! Hon finns i telefonen och hjälper mig dagligen.😉