Vi erbjuder många standardförpackningar i diverse utföranden och storlekar. Söker du förpackningar med tryck så är PrintEasy rätt kontakt för dig.

Förpackningarna är möjliga att beställa i olika storlekar. De är många gånger också möjliga att måttanpassa helt individuellt. Förpackningarna görs av papper eller wellpapp och har alltid någon sorts tryck. Det är möjligt att trycka enfärgstryck, fyrfärgstryck och i många fall även foliera text/logo i glänsande silver eller guld. 

Hör av dig om du är på jakt efter någon speciell förpackning. Vi lyssnar in dina behov och återkommer med förslag på passande produkt. Chansen är stor att vi kan hjälpa dig.

Miljö | Förpackningar

Förpackningar har i många fall ett miljöalternativ. Vår målsättning är att erbjuda miljöalternativ när det är möjligt och att aktivt jobba mot att miljöalternativen blir det normala.

Väljs ett miljöalternativ för förpackningar är färgen veganskt bläck från ekologisk produktion – utan mineraloljor eller tungmetaller. Alla miljöpapper är tillverkade av 100% återvunnet papper. Produktionen fram till transport är klimatneutral och elen till produktionen kommer från sol-, vatten- och vindenergi.