Tält, mässväggar, rollups, podier, broschyrställ och mycket mer. Om du vill synas det där lilla extra är PrintEasy rätt kontakt för dig.

Vi erbjuder mässväggar, rollups, podier, tält etc. Kort sagt, det mesta du behöver till mässan. Efter att ha lyssnat in dina behov återkommer vi snabbt med förslag på passande produkter. En rollup behöver inte alltid se ut som alla andra. Varför inte prova en Rollup XXL i storlek 150x300 cm eller 200x300 cm? Nästan som en mässvägg men till ett bättre pris. Behöver du snabbt få fram en eller några rollups hjälper vi dig med det. Bredd upp till 150 cm görs i huset. Bakbelysta mässväggar eller ljusramar skapar mycket effektiva och vackra ytor för exponering. Profilerade mattor, stolar och gardiner ger också mässutrymmet mer uppmärksamhet.

Den mesta mässexpon vi säljer levereras i praktiska väskor för enkelt handhavande.

Miljö | Mässexpo

Alla rolluper som görs i huset printas på PVC-fri rollupväv. I mån av tillgång erbjuder vi även begagnade kassetter med nytt budskap.

De flesta mässystemen görs av aluminium och är återanvändbara. Det är möjligt att byta budskap i kassetterna och ställningarna i princip hur många gånger som helst. Många mässprodukter har livstids garanti mot fabrikationsfel.