Vad du än behöver trycka är PrintEasy rätt kontakt för dig. Är du i behov av en logotyp som visar vem du är och som fungerar överallt? Då har du hittat rätt.

Lång erfarenhet av originalarbete och trycksaker gör att du kan känna dig säker på slutprodukten. Det ska kännas tryckt!

Visitkort, brevpapper, kuvert, foldrar, broschyrer, reklamblad, tidningar, kataloger. Vi trycker det du behöver.

Vanligtvis skickar kunden eller reklambyrån en PDF som gäller för trycket. Men även vi är behjälpliga med layout- och design. Vi nyttjar både offset- och digitaltryck beroende på upplaga. I de flesta fall trycks jobbet som CMYK – alltså med 4 färger som “blandas” och skapar mängder av nyanser. CMYK krävs för att trycka fotografier med färg.

Effekter med guld- och silverfolie eller metallicfärger är också möjligt att göra. Likaså lackering, prägling eller relieftryck där man känner text och bild vid beröring. Ett skyddande laminat på ett omslag gör att t ex katalogen håller bättre och upplevs mer exklusiv.

Vi gör alla sorters trycksaker – från visitkort till kataloger. Vi erbjuder också spiralblock, post-it-block med eget tryck och diverse andra specialtrycksaker.

Låter du oss ta fram din nya logotyp kan du vara säker på att den håller hög kvalité och fungerar i alla sammanhang.

Miljö | Tryck & Logos

Trycksaker har i många fall ett miljöalternativ. Vår målsättning är att erbjuda miljöalternativ när det är möjligt och att aktivt jobba mot att miljöalternativen blir det normala.

Väljs ett miljöalternativ för trycksaker är färgen veganskt bläck från ekologisk produktion – utan mineraloljor eller tungmetaller. Alla miljöpapper är tillverkade av 100% återvunnet papper. Produktionen fram till transport är klimatneutral och elen till produktionen kommer från sol-, vatten- och vindenergi.